Stil de Vedeta: Divele autohtone, cu abdomenul la vedere. Invata sa porti trendul „crop top”!

Crop topurile, sub forma unor bluze scurte pana in talie sau a bustierelor, sunt printre cele mai cool piese vestimentare sezonul acesta. Deosebit de feminine si sexy, topurile crop pot avantaja mai multe siluete - totul depinde de felul cum le porti.

RomaniaTV.net
08 iun. 2014, 08:36
Stil de Vedeta: Divele autohtone, cu abdomenul la vedere. Invata sa porti trendul „crop top”!

Cum era de asteptat, vedetele autohtone nu puteau sa rateze acest nou trend… si cand ai o silueta frumoasa, este chiar pacat sa nu te bucuri din plin de toate posibilitatile pe care ti le ofera moda.

Desi il vei gasi sub toate formele si dimensiunile, cheia de a purta un crop top cu stil este sa nu arati prea multa piele. Un crop top cu buricul la vedere nu se poarta decat in haremul sultanului. Astfel, daca vrei sa porti o bustiera, asociaz-o cu o fusta sau o pereche de pantaloni cu talie inalta. Crop topurile sunt atat de versatile incat nu conteaza cu ce le porti, totul e sa fie deasupra buricului. In felul acesta, se va vedea doar foarte putin din abdomenul tau, atat cat sa atragi atentia in acea zona, dar sa nu pici in zona vulgarului.

Daca vrei sa arati mai multa piele, nu trebuie decat sa inlocuiesti crop topul cu o bustiera. Daca mai e si asortata cu fusta, asa cum am vazut un show-ul Michael Kors, obtii un look in tendinte, foarte sic. Dar sa vedem cum il poarta vedetele autohtone.

Voi incepe cu tinuta mea preferata, aceea purtata de Ana Morodan, potrivita atat pentru un look de zi, cat si unul de cocktail. Culoarea ii vine de minune si, in plus, este in tendinte sezonul acesta. Aceasta tinuta, cu un crop top ajustat pe corp si o fusta midi cu croiala in A, este cea mai usor de purtat, punand in evidenta atat o silueta silfida, cat si una cu forme pline.

Citeşte continuare pe ele.ro