Ştirea anului în showbiz. Oana Zăvoranu vrea să se împace cu Pepe. Mesajul bombă de Revelion

La circa nouă ani de la divorț, după războaie mediatice fantastice și acuzații incredibile, Oana Zăvoranu a venit cu o veste la care nu se aștepta nimeni: i-a dat un mesaj de împăcare lui Pepe, de Sărbători. Bruneta a dezvăluit ce conținea mesajul menit să îngroape securea războiului, la care Pepe nu a dat niciun răspuns.

01 ian. 2020, 14:39

Sunt circa nouă ani de când Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat, după ani de iubire intensă. A fost o despărțire urâtă, presărată cu acuzații în presă, scandaluri și cuvinte grele din partea amândurora. Iată că la aproape un deceniu de la separare, în prag de 2020, Oana Zăvoranu, mereu surprinzătoare, a decis să îngroape securea războiului.

Prezentă într-o emisiune la Antena Stars, Oana a declarat că i-a dat un mesaj de Crăciun lui Pepe, prin care spera să se împace cu acesta și să aibă o relație de prietenie pe viitor.

‘A reușit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reușit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculații. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să știe el că eu am închis ce aveam’, a declarat Oana Zăvoranu.

‘Gândul meu nu a fost să îl iau pe Pepe înapoi. Eu nu l-am vrut înapoi. Mi-am dorit să îl despart la modul de răutate. Să ne răzbunăm, să ne războim, să ne duelăm. Pentru că nu eram nici eu bine cu mine. Povestea mea de dragoste cu Pepe s-a încheiat atunci. Punct. Eu am vrut să-i fac rău lui Pepe, nu ca să îl iau înapoi, ci pentru că am considerat că mi-a făcut foarte mult rău ulterior’, a explicat Oana Zăvoranu mai departe, precizând că Pepe a văzut mesajul, dar nu a dat niciun răspuns.


loading...