ŞTIREA TA: Angajaţii Digi împart pliante cu Klaus Iohannis, în Madrid? VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Mai mulţi angajaţi Digi au fost surprinşi, duminică, 16 noiembrie, în ziua alegerilor prezidenţiale 2014, în timp ce împărţeau pliante cu Klaus Iohannis, pe o stradă din Madrid, Spania.

16 nov. 2014, 09:22
ŞTIREA TA: Angajaţii Digi împart pliante cu Klaus Iohannis, în Madrid? VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Angajaţii Digi au ieşit, duminică, pe străzile din Madrid, unde au împărţit pliante cu candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis. Îmbrăcaţi în haine albastre, pe care scrie „I love Digi Mobile”, reprezentanţii Digi au ieşit în număr mare pe străzile din capitala Spaniei.

Pe de altă parte, Digi Mobil Spania susţine că a ales ziua de astazi pentru a promova cele mai noi produse ale companiei RCS RDS în rândul românilor din străinătate. „Digi Mobil Spania a împărțit exclusiv pliante cu un nou serviciu de telefonie pe care il propune romanilor din peninsula iberică”.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: RomaniaTV.net vă invită să fiţi observatori atenţi la ALEGERILE PREZIDENŢIALE 2014. Aşteptăm materialele şi sesizările dumneavoastră pe Ştirea Ta.

Un număr de 18.281.625 de alegători sunt aşteptaţi la vot în al doilea tur de scrutin, procesul electoral urmând să se desfăşoare până la ora 21,00. 

După prima confruntare electorală din 2 noiembrie, în cursa pentru Cotroceni au rămas doi candidaţi din cei 14 înscrişi iniţial în competiţia prezidenţială – candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, şi cel al Alianţei Creştin – Liberale (ACL), Klaus Iohannis.

Citeşte şi: ALEGERI PREZIDENŢIALE. Nereguli la vot: Dosar penal pentru o persoană care şi-a fotografiat votul