ŞTIREA TA: Dinu Vamă, filmat într-o casă de pariuri. A pariat CORECT pe un meci din Liga 1 VIDEO

Etapa a 21-a din Liga 1 a început sâmbătă, cu partida dintre FC Botoşani şi ASA Târgu Mureş. Deznodământul său a fost anticipat corect, într-o casă de pariuri, de fostul preşedinte al Astrei Giurgiu şi al lui Rapid, Dinu Gheorghe.

23 mart. 2015, 09:07
ŞTIREA TA: Dinu Vamă, filmat într-o casă de pariuri. A pariat CORECT pe un meci din Liga 1 VIDEO

Oamenilor de fotbal le este în general interzis să joace la pariuri şi chiar dacă acest lucru nu este reglementat legal, chestiunea este mai mult una de ordin moral. De altfel, Universitatea Cluj a exclus din lot săptămâna trecută un fotbalist, care a fost fotografiat într-o agenţie de pariuri.

Citeşte şi SCANDAL IMENS. Un fotbalist important din LIGA I, surprins într-o SALĂ DE PARIURI

Un cititor a trimis pe adresa [email protected] un filmuleţ realizat vinerea trecută, cu un alt om de fotbal într-o casă de pariuri. Este vorba de fostul preşedinte de club Dinu Gheorghe, care se pare că avea informaţii „inside” despre meciul FC Botoşani – ASA Târgu Mureş.

Dinu Vamă la pariuri, la Super Bet, pe Dorobanţi!! A pariat pe meciul FC Botoşani – ASA Târgu Mureş mai multe variante, X2, 2 final etc…„, a scris cititorul, pe nume Radu. Dându-şi seama că este filmat, Dinu Gheorghe a anulat apoi biletele, însă rezultatul final al meciului i-a dat dreptate, ASA Târgu Mureş câştigând la Botoşani cu 2-1.