ŞTIREA TA: Disperare şi revoltă în Buzău. Zăpada este cât casa la Smeeni FOTO

Mulţi locuitori din satele judeşului Buzău sunt disperaţi şi revoltaţi, pentru că deşi viscolul s-a oprit de mai bine de 12 ore nu au primit ajutor din partea autorităţilor, iar arterele de circulaţie au rămas în continuare blocate. Un telespectator România TV a trimis pe adresa [email protected] fotografii realizate în localitatea Smeeni, din judeţul Buzău.

RomaniaTV.net
27 ian. 2014, 12:08

Ştefan S., din comuna Smeeni, judeţul Buzău, a trimis pe adresa [email protected] mai multe fotografii pe care le-a făcut în jurul propriei case, plângându-se totodată de lipsa de reacţie a autorităţilor, la mai bine de 12 ore de la încetarea viscolului.

Locuiesc în comuna Smeeni, judeţul Buzău. Vântul a încetat să mai bată în jurul orei 1, azi-noapte. Cu toate acestea, nimeni nu vine să deszăpezească DN2C. Suntem în zapadă, cu casele îngropate şi nu avem nicio şansă să ajungem la muncă.CNADNR vrea rovignetă, pentru salariile enorme ale sefilor şi ale acoliţilor politici. De astăzi nu mai plătesc nicio taxă auto, indiferent de câte amenzi voi lua. Să vedem dacă mă pot obliga„, ne-a scris Ştefan.

Citeşte şi Situaţie dramatică în Buzău: O familie stă de trei zile cu mortul în casă