ŞTIREA TA: Incendiu în Otopeni

O casă situată în apropierea Aeroportului Otopeni a luat foc joi după-amiază. Imaginile au fost primite de la un cititor RTV.NET la secţiunea "Ştire Ta".

RomaniaTV.net
06 sept. 2012, 15:50

Dacă aţi filmat sau fotografiat un eveniment ieşit din comun, ROMÂNIATV.NET îţi poate difuza ştirea! Trimite imaginile şi informaţiile tale pe ROMÂNIATV.NET la sectiunea STIREA TA sau pe mail la adresa [email protected]

Potrivit Mediafax, un incendiu izbucnit, joi după-amiază, la mansarda unei case din cartierul Pipera a fost stins de echipajele ISU după aproape două ore, un pompier rănit uşor în timpul intervenţiei fiind transportat la spital, au declarat reprezentanţii ISU Bucureşti.

Pentru stingerea incendiului, a fost nevoie de opt autospeciale cu apă şi spumă – cinci de la ISU Bucureşti şi trei de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Voluntari. La faţa locului s-au aflat, de asemenea, un echipaj de descarcerare şi două de prim-ajutor.

„Focul a cuprins, la mansardă, o suprafaţă de aproximativ 200-250 de metri pătraţi, şi a dus la prăbuşirea tavanului fals, parterul casei fiind şi el afectat”, au precizat sursele citate.

Un pompier a suferit arsuri în zona gâtului şi a fost transportat la Spitalul Floreasca, potrivit aceloraşi surse. „Nu a fost ceva grav, însă, pentru a primi îngrijiri corespunzătoare, s-a considerat că trebuie dus la spital”, au mai spus reprezentanţii ISU Bucureşti.


loading...