ŞTIREA TA. O groapă IMENSĂ plină cu NOROI şi APĂ, COŞMARUL bucureştenilor din sectorul 6. Răspunsul primăriei

Locatarii de pe strada Fabricii din sectorul 6 al Capitalei sunt disperaţi. Muncitorii primăriei au spart mai multe trotuare şi parcări cu intenţia de a le reabilita, numai că, la scurt timp, au abandonat şantierul şi au lăsat în urmă gropi imense care s-au umplut cu apă de la ploile abundente din ultima săptămână.

RomaniaTV.net
12 dec. 2014, 18:29

Un cititor RomaniaTV.net, locuitor al sectorului administrat de primarul Rareş Mănescu, a trimis pe adresa [email protected] următorul mesaj disperat:

Va scriu in asentimentul multor locatari din sectorul 6 de pe strada Fabricii 4A, de care primaria de sector isi bate joc de aproximativ o luna. In urma cu o luna mai multe echipe de muncitori s-au apucat de spart asfalt , trotuare , parcari. Problemele abia acum incep ,pentru ca acei muncitori decat au spart zecile de parcari , strada partial, au carat tot ce era spart si au lasat o mare groapa. De circa 2-3 saptamani nu mai lucreaza nimeni, groapa umplandu-se cu apa de la ploile din ultima vreme, noroiul luand proportii, iar noi locatarii ramanand sa inotam in noroi si sa parcam masinile pe unde apucam la sute de metri daca reusim sa gasim un loc, pentru a nu fi nici ridicate de exigentii de la politia locala impreuna cu hingherii de masini„.

Potrivit bucureşteanului, mai mulţi locatari au făcut sesizări la Primăria Sectorului 6. În cele din urmă, reprezentanţii instituţiei publice le-au trimis un răspuns oficial prin care îi informează că până pe 15 martie 2015 lucrările în zonă au fost oprite, însă au găsit o soluţie provizorie.

Există în prezent o hotărâre a Consiliului General al Municipiului București, că între 15 noiembrie și 15 martie este oprită execuția lucrărilor tehnico-edilitare și stradale, aici intrând și reabilitarea imobilelor, asfaltarea sau plombarea străzilor. Așadar, lucrările vor fi continuate în primăvara anului 2015. În următoarele zile, pentru a face accesibile străzile și parcările, până când legea ne va permite să continuăm lucrările, se va turna un material denumit „piatră spartă”,care să permită utilizarea adecvată a carosabilului și a parcărilor„, au transmis reprezentanţii primăriei.

Numai că, răspunsul primăriei a venit acum patru zile, însă niciun muncitor nu şi-a făcut apariţia până acum pentru a turna „piatra spartă” care ar trebui să rezolve nemulţumirile locatarilor.