De ce nu pot fi prinşi maidanezii la Râşnov. Răspunsul Primăriei: „Se mişcă dintr-un loc în altul”

După ce un bărbat a fost muşcat de un câine vagabond în timpul ceremoniei de deschidere a FOTE 2013, un cititor RTV.NET a trimis la adresa [email protected] răspunsul pe care i l-a dat primăria în legătură cu câinii vagabonzi din Răşnov. 

19 feb. 2013, 09:44

„Eu am facut de anul trecut reclamatie la primarie şi inclusiv la Ministerul de Interne pentru ca primaria nu mi-a raspuns deloc. As vrea sa stiti ca nu si-au dat deloc interesul sa ii prinda. In ziua maratonului au venit de la protectia animalelor, au alergat 5 minute dupa un caine, iar pe ceilalti 6 i-au lasat şi au plecat. Atasez si raspunsul primariei ca sa vedeti si ce raspuns mi-au dat. Se minte cu nerusinare in el ca se tine contactul cu cetatenii si ca se incearca prinderea lor”, scrie în mesajul trimit de Daniel Cariga.

Daniel Cariga a făcut o reclamaţie la Primăria Râşnov cu privire la câinii vagabonzi care i-au înconjurat locuinţa, iar răspunsul reprezentanţilor primăriei a fost următorul:

Imobilul unde locuieste reclamantul se invecineaza cu un teren viran care ingreuneaza prinderea acestora, desi in nenumarate ori am incercat prinderea lor. Totodata acest grup de caini la care se face referire nu sta in permanenta in preajma locuintei dumnealui, ci se misca dintr-un loc in altul. Mentionam ca la ora actuala ne confruntam cu astfel de situatii in care foarte multi caini sunt abandonati, nu numai in interiorul localitatii, ci si in alte zone aglomerate.

Totodata va aducem la cunostinta ca reprezentantul unitatii noastre tine in permanenta legatura cu oamenii care fac sesizari cu privire la acesti caini fara stapin aflati pe domeniul public al orasului Rasnov.”

Un spectator care asista la întrecerile de sărituri cu schiurile de la Valea Cărbunarilor, din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European, a ajuns la spital, luni, după ce a fost muşcat de un câine vagabont aflat pe pârtie.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieşit din comun? RTV îţi poate difuza ştirea! Trimite materialele tale la adresa [email protected]