Acuzaţiile unui fan: Nu şi-a primit premiile de la X-Factor, în urma concursului online

Un fan al concursului de talente X-Factor acuză că nu şi-a primit premiile care i se cuveneau ca urmare a acumulării de puncte pe site-ul oficial al emisiunii.

09 ian. 2013, 17:22
Acuzaţiile unui fan: Nu şi-a primit premiile de la X-Factor, în urma concursului online

Daniel a trimis, miercuri, la [email protected], un e-mail în care se plânge de faptul că echipa X-Factor nu şi-a onorat promisiunea de a-i înmâna premiile, pe care le-a câştigat datorită faptului că este fan al concursului şi s-a înscris în comunitatea X-Factor de pe site-ul xfactor.a1.ro.

Am acumulat numărul necesar de puncte să comand şi eu câteva produse, doar că a trecut mai bine de o lună de zile şi produsele nu mi-au venit.”, a scris Daniel.

Concurentul a încercat să ia legătura cu reprezentanţii X-Factor, însă nu a primit niciun răspuns.

Am încercat să trimit e-mailuri la adresa menţionata de ei, dar acestea îmi veneau înapoi ca şi cum adresa nu era valabilă. Ieri am reuşit să dau chiar şi de un număr de telefon de la Antene, unde nu ştia nimeni nimic„, a mărturisit băiatul.

Se pare că Daniel nu este singurul fan care şi-a aşteptat în zadar premiul.

De asemenea, am mai contactat o persoana din cadrul comunitătii X-Factor, să văd dacă a primit vreun produs şi aceasta era resemnat ştiind că nu mai primeşte nimic.”

Echipa X-Factor a organizat un concurs online pentru fanii emisiunii. Participanţii trebuie să se înscrie în Comunitatea X-Factor de pe site-ul oficial al concursului şi să strângă puncte pe care le va transforma în premii. Printre premiile puse la bătaie se numără afişe cu membrii juriului, rucsacuri, boxe etc.

Telespectatorul nostru se află pe locul cinci în topul fanilor şi a strâns puncte necesare pentru a primi o pereche de boxe şi un rucsac. Premiile nu le-a primit, însă, până acum.

Pe site-ul concursului se menţionează că premiile sunt oferite în limita stocului disponibil.