Ştirea tristă a dimineţii: Un adolescent de 16 ani a murit înecat, sora de 23 şi prietenul de 19 ani sunt în stare de şoc la spital

Un adolescent de 16 ani a murit, sâmbătă dimineaţa, după ce a căzut într-un lac din judeţul Argeş, iar sora sa de 23 de ani şi un tânăr de 19 ani au fost duşi la spital, fiind în stare de şoc, iar al doilea a suferit şi hipotermie după ce intrase în apă să-l salveze pe băiat.

RomaniaTV.net
22 sept. 2018, 06:56
Ştirea tristă a dimineţii: Un adolescent de 16 ani a murit înecat, sora de 23 şi prietenul de 19 ani sunt în stare de şoc la spital

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă, în jurul orei 5.00, în zona barajului de pe lacul Marina din Curtea de Argeş, pentru salvarea unui adolescent de 16 ani căzut în apă. La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu o barcă pneumatică şi un echipaj SMURD. Pompierii au reuşit să-l scoată din apă pe adolescent, care se afla în stop cardiorespirator. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, ulterior în zonă ajungând şi un echipaj al ambulanţei cu medic. În ciuda eforturilor depuse, adolescentul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul după 50 de minute de la începerea manevrelor de resuscitare.

De asemenea, echipajul SMURD a transportat la spital o fată în vârstă de 23 de ani, aflată în stare de şoc şi un tânăr de 19 ani, cu hipotermie, care a intrat în apă să-l salveze pe adolescentul de 16 ani, dar nu a reuşit să facă acest lucru. 

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.


loading...
Partenerii noștri