Ştiri neconvenţionale: Cum a apărut un fost premier belgian la o emisiune în direct

Fostul premier belgian Jean-Luc Dehaene a apărut duminică, la jurnalul televiziunii flamande VTM, în pantaloni scurţi şi sandale, după ce prezentatorul i-a reamintit printr-un SMS de invitaţia în studio de care uitase complet, relatează luni La Libre Belgique.

15 iul. 2013, 10:47

Cei care au vizionat emisiunea de ştiri VTM Nieuws au avut parte de imagini incredibile, după ce, în platou, a „descins” fostul premier belgian Jean-Luc Dehaene într-o ţinută complet neconvenţională, informează sudinfo.be.

Fostul premier Jean-Luc Dehaene fusese invitat la emisiune, dar uitase de întâlnire şi s-a plecase la iarbă verde cu prietenii. La un moment dat, a primit un SMS de la jurnalistul politic Dirk Van den Bogaert pentru a-i reaminti despre invitaţia la jurnalul de prânz. Mai erau 30 de minute înainte de începerea emisiunii.

Dehaene a apărut în cele din urmă în studio aşa cum venise de la barbeque. Mai mult, cu nonşalanţă a mărturisit că uitase complet de invitaţie, apărând în direct în bermude cu pătrăţele, cămaşă roz-somon, cu mâneci scurte şi sandale.

Citeşte şi: O vedetă din România şi-a dat chiloţii jos în timpul unei emisiuni. Prezentatorul s-a blocat

Fostul premier a vorbit în jurnalul de ştiri al VTM despre abdicarea lui Albert al II-lea, reforma Administraţiei şi viitoarele alegeri.