Ştirile România TV, în top VIDEO

România TV urcă în topul primelor trei televiziuni din România. Pe parcursul întregii zile de sâmbătă, ştirile România TV au devansat categoric B1 şi Realitatea TV. RTV a fost sâmbătă lider de piaţă cu ştirile prânzului, devansând Antena 3 şi Pro TV.

RomaniaTV.net
26 aug. 2012, 13:05
Ştirile România TV, în top VIDEO

Ştirile în exclusivitate şi ediţiile speciale au făcut ca pe parcursul întregii zile România TV să înregistreze audienţe mult mai mari decât B1 şi Realitatea TV. Cota de piaţă înregistrată de RTV a fost de 5,3 la sută în timp ce televiziunile concurente au obţinut sub 4 la sută.

Şi în prime-time, România TV a fost preferată de telespectatori. Ştirile şi invitaţii România TV fac diferenţa. RTV a obţinut o cotă de piaţă de 4,6 la sută, spre deosebire de celelalte televiziuni care au avut cote de piaţă cu aproape 50 la sută mai mici.

Ştirile dimineţii au făcut ca România TV să devanseze Pro TV. Jurnalul orei 11 a avut o cotă de piaţă care a făcut ca RTV să ocupe al doilea loc în topul tuturor televiziunilor din România.

Informaţiile exclusive au făcut ca România TV să fie lider de piaţă cu ştirile prânzului. Cota de piaţă a ştirilor România TV a fost de 11,2 la sută. RTV a fost pe primul loc devansând televiziuni consacrate precum Antena 3, Antena 1 şi Pro TV.

Cu cea mai bună echipă de jurnalişti, cu ştiri în exclusivitate si cu invitaţi care fac diferenţa, România TV este televiziunea cu cea mai spectaculoasă creştere de audienţă. România TV dă prima ştirea si deranjează toate partidele politice!