Stochiţă îşi atacă naşul: Vanghelie joacă bambilici cu Elena Udrea. Candidez împotriva lui

Finul lui Marian Vanghelie, Cătălin Stochiţă, îşi anunţă candidatura ca independent la primăria sectorului 5. Este a doua oară când cei sunt adversari la primărie. În 2004, Stochiţă era sprijinit de către PSD, în timp ce Vanghelie candida ca independent pentru un al doilea mandat de primar. În anunţul de lansare a candidaturii, Stochiţă îl atacă dur pe naşul Vanghelie.

RomaniaTV.net
10 apr. 2012, 08:48
Stochiţă îşi atacă naşul: Vanghelie joacă bambilici cu Elena Udrea. Candidez împotriva lui

Stochiţă şi-a anunţat candidatura pe blogul său printr-o postare foarte virulentă la adresa naşului său. „După de 12 ani de administraţie „vangheliotă”, cred că ne-am săturat de mizeria dintre blocuri, de gropile din străzi, de câinii vagabonzi şi de mafia din pieţele agroalimentare. Suntem în secolul internetului, dar în Sectorul 5 încă mai avem străzi neasfaltate şi fără canalizare, demne de mahalaua interbelică„, scrie Stochiţă.

Acesta îşi acuză naşul nu doar de administrare defectuoasă a primăriei, cât şi de faptul că au fost comise fraude în folosirea banilor primăriei. „Primarul sectorului 5 cheltuie banii pe revelioane faraonice şi se distrează prin Alpii Francezi şi pe la Washington sau joacă bambilici cu Elena Udrea – „fecioara” PDL pe banii poporului”, se revoltă finul împotriva lui Vanghelie.

Stochiţă susţine că „Economat Sector 5” a fost adus în pragul falimentului, o situaţia similară regăsindu-se la Administraţia Domeniului Public din sectorul 5, care are conturile blocate din cauza tunurilor date de către cei care au condus-o succesiv.

Diferenţele dintre mine şi Vanghelie sunt foarte mari şi ţin în primul rând de educaţie şi de caracter. Vanghelie a dat bacu’ la 35 de ani, iar eu am studiat Ştiinţe Politice şi m-am specializat în Relaţii Internaţionale şi Management Politic (…) Avem viziuni diferite de face politică, eu în interesul cetăţeanului din Sectorul 5, iar el în interesul „cetăţeanului” Vanghelie. Eu nu sfidez cetăţenii din Sectorul 5 dintr-un Mercedes de 100.000 euro care nu apare în declaraţia de avere. Eu nu umblu cu sacoşele de bani pe la Kisseleff, să cumpăr loc de deputat iubitei Oana Mizil şi de ceva mărunţiş câteva locuri de consilier general pentru sponsorii politici„, susţine Stochiţă.

Acesta a fost consilier local la sectorul 5 în perioada 2000-2008, an în care a demisionat din PSD pentru a-l sprijini pe Sorin Oprescu în alegerile locale.