Stoichiţă a plecat în Cipru. CS Mioveni, „campioana” schimbărilor de antrenori

CS Mioveni schimbă din nou antrenorul. Pentru a patra oară în acest sezon. Argeşenii sunt campioni ai schimbărilor de antrenor în acest sezon, cu cinci tehnicieni în 13 etape.

RomaniaTV.net
14 nov. 2011, 17:16
Stoichiţă a plecat în Cipru. CS Mioveni, „campioana” schimbărilor de antrenori

Tehnicianul Mihai Stoichiţă şi-a reziliat contractul cu „lanterna roşie” a Ligii I, CS Mioveni, în baza unei clauze potrivit căreia poate pleca oricând în cazul unei oferte din străinătate. „Lippi” a semnat cu gruparea cipriotă Apollon Limassol, părăsind formaţia argeşeană după numai patru etape în care obţinuse un singur punct, după o remiză cu Petrolul şi înfrângeri cu Rapid, Chiajna şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

După plecarea lui Stoichiţă, conducătorii Mioveniului au decis să nu mai caute alt antrenor pentru meciurile rămase de disputat în 2011. De pregătirea echipei se va ocupa Constantin Stancu, care a asigurat interimatul şi la un meci disputat după plecarea lui Ilie Stan.

CS Mioveni, campioană la numărul de antrenori

CS Mioveni ocupă ultimul loc în Liga I, cu numai 8 puncte în 13 etape, dar este lider în topul echipelor cu cei mai mulţi antrenori schimbaţi.

Incluzându-i şi pe interimarii Răzvan Tunaru (etapa 7) şi Constantin Stancu (etapa 8), CS Mioveni a avut în acest sezon 5 antrenori: Ionuţ Popa (etapele 15), Ilie Stan (etapele 5-6), Răzvan Tunaru (etapa 7, interimar), Constantin Stancu (etapele 8-9, interimar), Mihai Stoichiţă (etapele 10-13), Constantin Stancu

În clasament urmează cu trei schimbări de antrenori în prima parte a turului FCM Târgu Mureş şi FC Braşov.

Pe la FCM Târgu Mureş au trecut Ioan Ovidiu Sabău, Cezar Zamfir (etapa 9, interimar), Tibor Selymes (din etapa 10) şi Maurizio Trombetta (din etapa 13).

FC Braşov a început sezonul cu Daniel Isăilă, înlocuit cu Jose Murcia în etapa a 3-a. După alte trei etape Isăilă a redevenit principal, iar începând cu etapa 13 a fost înlocuit cu Marius Şumudică.

Astra a schimbat de două ori antrenorul: Tibor Selymes a fost înlocuit din etapa 3 cu Şumudică, pentru ca odată cu runda a 13-a a Ligii I să revină pe banca prahovenilor. Tot două modificări pe banca tehnică a făcut şi Sportul Studenţesc: Gigi Mulţescu (etapele 1-9) a fost înlocuit de interimarul Daniel Timofte (10-12), iar acum tehnicianul studenţilor este Daniel Isăilă, începând din etapa a 13-a.

În primele 13 etape, Steaua a făcut o singură schimbare de antrenor, israelianul Ronny Levy fiind înlocuit din etapa a 9-a cu Ilie Stan.