Stomatologii din Franţa, protest inedit pe reţelele de socializare. S-au fotografiat dezbrăcaţi în cabinete

Publicat: Luni, 27 Aprilie 2020 14:09 // Actualizat: Luni, 27 Aprilie 2020 14:09 // Sursa: romaniatv.net

Dentiştii din Franţa au lansat o campanie prin care protestează faţă de lipsa de echipamente de protecţie şi pentru că sunt obligaţi să lucreze în timpul pandemiei, riscându-şi viaţa.

Medicii au organizat o campanie care creşte în popularitate pe reţelele sociale. Aceştia s-au fotografiat în pielea goală, ilustrând astfel lipsa de apărare şi vulnerabilitatea în faţa noului coronavirus.

"Suntem cadre medicale profesioniste. Aflaţi faţă în faţă cu COVID 19, toţi dentiştii din lume au aceleaşi îngrijorări acum, dar există un mod "atât de franţuzesc" de a face cunoscută această problemă.

Dentiştii francezi sunt goi, nu au echipament de protecţie cu care să-şi reia activitatea. Aşteptarea zilei de mâine, îngrijorarea în ce priveşte organizarea, sintetizarea de noi protocoale, îngrijorarea privind viabilitatea economică a activităţii, în condiţiile costurilor adiţionale, acestea sunt noile şi viitoarele provocări cu care se confruntă medicina orală.

Să ne întoarcem la muncă? Toţi dentiştii din lume au aceleaşi probleme acum. Nu pot cumpăra destule materiale de protecţie, din cauza penuriei generate de necesarul guvernului. Dentiştii sunt cei mai expuşi dintre personalul medical, din cauza aerosolilor folosiţi", se arată în textul ce explică probleme cu care medicii stomatologi se confruntă în această perioadă.

Citeşte şi: CORONAVIRUS. Medicii italieni susţin că izolarea la domiciliu a bolnavilor de COVID 19 este "o bombă cu ceas"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coronavirus dentişti Franta pielea goala protest stomatologi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H