Stradă cu ghinion. Două accidente s-au petrecut în doar câteva minute la câţiva metri distanţă

Două accidente s-au petrecut pe aceeaşi stradă la interval de câteva minute, în Constanţa. Un motociclist s-a dezechilibrat în timp ce era în mers şi a căzut. La câteva minute, pe aceeaşi stradă, la o distanță de câţiva metri, două maşini s-au lovit violent.

RomaniaTV.net
28 sept. 2013, 05:47
Stradă cu ghinion. Două accidente s-au petrecut în doar câteva minute la câţiva metri distanţă

Seară cu ghinion pentru trei şoferi şi un motociclist din Constanţa. Două accidente s-au petrecut pe aceeaşi stradă la interval de câteva minute. Prima dată un motociclist a căzut în mers din cauza unei maşini care i-ar fi tăiat faţa. După nici un sfert de oră, la câţiva metri distanţă, două autoturisme s-au lovit violent, potrivit România TV.

Citeşte şi Accident violent în centrul staţiunii Mamaia, după ce un MOTOCICLIST a intrat cu viteză într-o MACARA VIDEO

În primul accident, motociclistul s-a dezechilibrat în timp ce era în mers şi a căzut. Bărbatul susţine că o şoferiţă i-ar fi tăiat calea. Femeia spune însă că mergea în coloană de maşini. După câteva minute, pe aceeaşi stradă, la câţiva metri, chiar în faţa unei treceri de pietoni, două maşini s-au ciocnit violent. Unul dintre şoferi a fugit. Poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală pe numele şoferului pentru fugă de la locul accidentului.