Strada VESELIEI din Sectorul 5, invadată de ŞOBOLANI. Rozătoarele mişună nestingherite în miezul zilei VIDEO

Zeci de şobolani pot fi văzuţi în toiul zilei luând masa într-o intersecţie din sectorul 5. Ca o ironie, curtea din care ies rozătoarele a aparţinut Sanepidului iar ciudăţenia se petrece pe strada Veseliei.

03 oct. 2013, 11:23
Strada VESELIEI din Sectorul 5, invadată de ŞOBOLANI. Rozătoarele mişună nestingherite în miezul zilei VIDEO

Rozătoarele au fost văzute peste drum de cantina socială din cartierul Ferentari, potrivit România TV. Şi trecătorii, şi gunoierii s-au obişnuit să-i vadă luând masa în intersecţie. Ca o ironie, curtea din care ies şobolanii a aparţinut Sanepidului, iar strada plină de rozătoare se numeşte Strada Veseliei.

Citeşte şi OFERTĂ INEDITĂ: Omori 60 de şobolani şi primeşti un telefon gratuit

Şobolanii sunt ca la ei acasă peste drum de o cantină socială. Bătrânii care mănâncă aici aproape că s-au obişnuit cu rozătoarele. Nederanjate de autorităţi, rozătoarele ies fără frică la drumul mare, chiar pe unde trec oamenii. Faptul că gunoiul nu dispare niciodată de pe strada Veseliei e o garanţie că nici şobolanii nu vor pleca de aici prea curând.

Ca o curiozitate, o lege din statul american Ilinois prevede o amendă de 1000 de dolari pentru cel care loveşte un şobolan cu bâta de baseball. Autorităţile care se vor ocupa de rozătoarele de pe strada Veseliei nu riscă, însă, nimic, pentru că nu iau nicio măsură, iar sectorul 5 nu este în Ilinois. O reacţie oficială din partea Primăriei a fost imposibil de obţinut.

Citeşte şi Cei mai drăgălaşi şobolani: Frumoşi şi pufoşi, în imagini inedite FOTO