Strategia Naţională pentru Dialog Social, lansată în dezbatere publică

Publicat: Luni, 09 Noiembrie 2015 07:58 // Actualizat: Luni, 09 Noiembrie 2015 07:58 // Sursa: romaniatv.net

Strategia Națională pentru Dialog Social va fi lansată, luni, în dezbatere publică, în prezența autorităților și a organizațiilor neguvernamentale.

Foto: citynews.ro

"Dialogul trebuie să fie bazat pe încredere reciprocă între parteneri, pe bună credință și pe o implicare permanentă în acest proces. Ne propunem ca prin Strategia Națională pentru Dialog Social să întărim rolul și capacitatea actorilor interesați ai pieței muncii de a se implica activ la dezvoltarea României", a precizat ministrul Liviu Pop, într-un comunicat remis AGERPRES.

La evenimentul de lansare a Strategiei Naționale pentru Dialog Social vor participa experți ai confederațiilor și federațiilor sindicale și patronale, ai Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, ai mediului de afaceri, organizațiilor neguvernamentale, precum și specialiști în resurse umane sau dreptul muncii.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dialog social Liviu Pop organizații neguvernamentale social
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 nov 08:08
...va fi lansată, luni, în dezbatere publică, în prezența autorităților și a organizațiilor neguvernamentale. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8278
RON
10 Apr
noapte 6 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H