Străzile din cartierele noi din Bucureşti ar putea primi numele unor mari actori români

Străzile din cartierele nou construite vor purta numele unor actori. Această iniţiativă reprezintă un omagiu pe care edilii Capitalei vor să-l aducă artiştilor români. De asemena, pe Aleea Celebrităţilor din Capitală vor mai răsări două stele: pentru Emil Hossu şi Şerban Ionescu.

RomaniaTV.net
29 nov. 2012, 21:12
Străzile din cartierele noi din Bucureşti ar putea primi numele unor mari actori români

Consilierul PSD Claudia Ţapardel a propus, joi, în Consiliul General al Municipiului Bucuresti, ca mai multe străzi din cartierele noi care se construiesc în Capitală, să poarte numele unor mari actori români.

Mai mult, oficialul a propus ca actorilor Emil Hossu şi Şerban Ionescu, care au decedat în 2012, să primească o stea pe Aleea Celebrităţilor. Evenimentul va avea loc în luna decembrie.

„Dat fiind ca anul acesta foarte mulţi actori au decedat, Emil Hossu, Ion Lucian, Şerban Ionescu şi Iurie Darie, m-am gândit să-i omagiem într-un fel pe aceşti mari actori şi ne-am gândit că cei care încă nu au primit o stea pe Aleea Celebriăţilor, poate în luna decembrie că este şi luna cadourilor şi este şi luna sufletelor deschise, să le acordăm şi lui Emil Hossu şi lui Şerban Ionescu o stea pe Aleea Celebrităţilor”, a declarat Claudia Ţapardel.