Străzile din Kiev, transfomate în patinoare. Cum încearcă o femeie traverseze

Străzile din Kiev s-au transformat în adevărate patinoare. Acestea au fost acoperite de gheaţă, din cauza ploilor şi a temperaturilor sub zero grade, dând mai bătăi de cap pietonilor.

13 dec. 2020, 12:11
Străzile din Kiev, transfomate în patinoare. Cum încearcă o femeie traverseze

Străzile din Kiev, transfomate în patinoare. Pe reţelele de socializare au apărut deja imagini cu pietoni care alunecă pe trotuare.

Străzile din Kiev, transfomate în patinoare. Imaginile care i-au amuzat pe internauţi

O femeie a fost surprinsă în timp ce încearcă să traverseze în genunchi, dar nu reuşeşte. Imaginile apărute pe internet au stârnit amuzamentul internauţilor.

„Zvonurile spun că încă încearcă să treacă strada”, se arată într-un comentariu.

Citeşte şi Prognoza meteo până pe 11 ianuarie. Cum va fi vremea de Sărbătorile de iarnă

Prognoza meteo în România. Vreme închisă şi ploi în următoarele zile

Prognoza meteo. Potrivit meteorologilor, duminică, vremea va fi în general închisă şi va ploua. La munte vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Temperaturile se vor situa peste normele caracteristice perioadei.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea se va menţine în general închisã. Temporar, îndeosebi în prima parte a intervalului, va ploua pe arii restrânse în regiunile sud-estice, iar la munte, la altitudini mari, vor mai fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în sud-estul ţãrii şi pe crestele montane. Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât în mod normal pentru aceastã perioadã, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 10 grade, iar cele minime între -3 şi 5 grade. În zonele joase, cu precãdere dimineaţa şi noaptea, va fi nebulozitate joasã sau ceaţã, posibil asociate cu burniţã.

VREMEA ÎN BUCURESTI va fi în continuare în general închisã. Temporar, mai ales dimineaţa şi noaptea, va fi nebulozitate joasã sau ceaţã şi posibil burniţã sau ploaie slabã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 7…9 grade, iar cea minimã de 1…3 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Valorile termice, în special cele diurne, se vor situa peste cele climatologic specifice datei în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil la munte, dar în zonele joase de relief va fi nebulozitate joasã stratiformã, în general persistentã în regiunile sudice şi estice, unde pe suprafeţe mici va burniţa.

Local, mai ales dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri, ziua, în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 9 grade, iar cele minime între -6 şi 4 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei.

VREMEA ÎN BUCURESTI. Regimul termic va fi caracterizat în continuare de valori mai ridicate decât în mod normal la aceastã datã. Va fi nebulozitate joasã stratiformã, persistentã în cea mai mare parte a intervalului. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţã şi de burniţã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 7…8 grade, iar cea minimã de 0…2 grade.