Street Delivery va avea loc între 15-17 iunie, în Capitală

Cea de-a şaptea ediţie a Street Delivery, un eveniment urban de arhitectură şi artă, se va desfăşura anul acesta între 15 şi 17 iunie, în Capitală, perioada de înscriere a proiectelor fiind deschisă până pe 7 iunie, potrivit organizatorilor.

RomaniaTV.net
18 mai 2012, 16:29
Street Delivery va avea loc între 15-17 iunie, în Capitală

Proiectele pot fi înscrise până pe data de 7 iunie, pe site-ul www.streetdelivery.ro, prin completarea formularului online.

Anul acesta, secţiunile evenimentului sunt: arhitectură, arte vizuale, film, muzică, performance, societate civilă, activităţi pentru copii.

Ediţia din 2012 a Street Delivery nu mai conţine secţiunea de târg, pentru că organizatorii consideră prioritar pentru Street Delivery să aducă în stradă creativitatea autohtonă. De aceea, îi îndeamnă pe cei care creează design românesc autentic să se îndrepte către proiectul ROD de la Cărtureşti, prezent anul acesta la Street Delivery.

Totodată, secţiunea street food va fi gestionată de echipa organizatoare.

Street Delivery este un proiect demarat de Ordinul Arhitecţilor din România şi de Fundaţia Cărtureşti în 2006, care îşi propune să creeze un traseu cultural-pietonal ce leagă Grădina Icoanei de Grădina Cişmigiu şi să readucă în atenţia autorităţilor Planul Urbanistic Zonal „Trasee culturale: strada Arthur Verona – strada Icoanei”.