Street View face un pas înainte

Publicat: Vineri, 05 Iulie 2013 14:46 // Actualizat: Vineri, 05 Iulie 2013 14:46 // Sursa: RTV.net

Dacă vă îndreptaţi către o locaţie izolată, care nu a fost cartată şi reprezentată în Google Maps sau fotografiată cu camerele Street View, puteţi să documentaţi acea zonă, folosind unul dintre "rucsacii" Trekker de la Google.

Foto: Noobz.ro

Aceste “backpack-uri” conţin aparatura necesară pentru acest demers. Un proiect de clasa moonshot, fără niciun dubiu.

Trekker este o versiune compactă a tehnologiei folosite pe maşinile Google, pentru proiectul Street View. Piesa de rezistenţă, a acestui “rucsac“, este camera cu 15 obiective, montată pe un suport care se înalţă până la 50-60 de cm deasupra capului şi care are o rezoluţie de 46 MP.

Până de curând, acest “gadget“, dacă putem să-i spunem aşa, era rezervat numai celor de la Google şi unui cerc restrâns de prieteni ai Google. Acum, însă, oricine crede că are o activitate care îl poartă în locuri izolate şi interesante, precum şi organizaţiile interesate, poate formula o cerere către Google, obţinând astfel un loc pe lista de aşteptare – o listă imensă, ne putem imagina.

Daca ai şansa de a capta locuri deosebite, poţi avea chiar şansa ca munca ta să fie adăugată colectiei de itinerarii din Street View, care include insulele Galapagos şi Marele Canion (Grand Canyon).

Citeşte mai mult pe NoobZ.ro

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
google Google Maps Google Street View
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 aug 03:13
...cu camerele Street View, puteţi să documentaţi acea zonă, folosind unul dintre “rucsacii” Trekker de la Google. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
09 iul 14:44
...din Street View, care include insulele Galapagos şi Marele Canion (Grand Canyon).Citeşte mai mult pe NoobZ.ro SURSA: RTV.NET/ECONOMICA.NET ...
1
EUR
4.7619
RON
23 Feb
noapte -6 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H