STRIGĂTOR LA CER! Medicul unei tabere de copii, acuzat că a abuzat sexual trei fetiţe

Acuzaţii extrem de grave de corupere sexuală într-o tabără din Braşov! Familiile a trei fetiţe care au petrecut vacanţa la Râşnov îl acuză pe medicul din tabără că le-ar fi abuzat sexual.

RomaniaTV.net
25 aug. 2014, 14:05
STRIGĂTOR LA CER! Medicul unei tabere de copii, acuzat că a abuzat sexual trei fetiţe

Directorul unei tabere şcolare în care se aflau peste 40 de copii a făcut o sesizare la poliţia din Râşnov cu privire la faptul că un bucureştean de 56 de ani, angajat să acorde asistenţă medicală copiilor, aflaţi în tabără, ar fi corupt sexual câteva minore. Ulterior la poliţia din Râşnov au ajuns şi părinţii a trei fetiţe care au depus plângeri în acest sens.

Potrivit brasovultau.ro, ancheta destul de delicată este momentan în plină desfăşurare, urmând a fi audiaţi mai mulţi martori şi angajaţi ai teberei, care s-a încheiat pe data de 5 august. În tot acest timp copiii vor fi evaluaţi şi consiliaţi psihologic dar şi medical.

„Colegii mei au deschis dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupere sexuală a minorilor iar cercetările continuă sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărneşti”, a declarat cms şef Liviu Naghi purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Citeşte şi: Din tabără au ajuns direct la spital. 19 copii au făcut o toxiinfecţie alimentară