Strigător la cer. O mamă îi dă copilului ei de doi ani să fumeze cannabis VIDEO

O femeie de 24 de ani din Statele Unite a fost arestată după ce i-a dat fiului său de nici doi ani să fumeze cannabis dintr-un bong. Momentul a fost filmat cu un telefon mobil, iar înregistrarea a ajuns la poliţia din Centralia, Washington, care i-a reţinut pe mama iresponsabilă şi pe iubitul ei.

RomaniaTV.net
13 mart. 2013, 13:45
Strigător la cer. O mamă îi dă copilului ei de doi ani să fumeze cannabis VIDEO

Pe înregistrarea dată publicităţii de autorităţile americane se vede cum femeia îi pune micuţului bongul la gură, iar acesta inhalează fumul acumulat. Băieţelul începe să tuşească, iar pe înregistrare se aude cum mai mulţi adulţi izbucnesc în râs.

Mama iresponsabilă, Rachelle Braaten, în vârstă de 24 de ani, a fost arestată, iar băieţelul de aproape doi ani şi fratele lui de cinci ani au fost preluaţi de autorităţi.

În urma percheziţiilor, în casa femeii a fost găsită o cultură de 40 de plante de marijuana şi o armă, iar ea şi tatăl copiilor au fost arestaţi.

Deşi în statul Washington este legal să deţii cel mult 40 de grame de cannabis, este încă o infracţiune să cultivi şi să distribui drogul, cu atât mai mult unui minor.