Striptease la şcoală. O elevă din Călimăneşti a dansat dezbrăcată în faţa colegilor VIDEO

Plictisiţi să aştepte profesorul care întârzia la ore, câţiva elevi de la Colegiul din Călimăneşti au jucat cărţi pe dezbrăcate. Una dintre adolescentele care a pierdut la cărţi şi-a dat jos hainele în faţa colegilor, în timp ce dansa pe o bancă.

RomaniaTV.net
10 nov. 2011, 07:33
Striptease la şcoală. O elevă din Călimăneşti a dansat dezbrăcată în faţa colegilor VIDEO

Fascinaţi de spectacolul oferit, colegii de clasă, în special băieţii, au filmat-o pe fată din toate unghiurile, după care au postat imaginile pe internet.

Eleva care a dansat pe mese în timp ce se dezbraca în cantina şcolară a Colegiului din Călimăneşti, are grave probleme de comportament. Au constatat-o chiar profesorii săi. Una dintre cauzele teribilismului fetei ar putea fi acela că părinţii acesteia sunt plecaţi la muncă în străinătate, iar şcoala nu are nici măcar un post de psiholog care să acorde cosiliere în cazul elevilor cu probleme.

Adolescenta nu este la prima abatere.”Are ceva probleme de natură comportamentală. A fost implicată în nişte lucruri care sigur nu-i fac cinste. De exemplu, într-o zi şi-a luat alocaţia şi a venit cu banii la şcoală şi a cumpărat băuturi alcoolice. A distribuit şi colegilor în curtea şcolii, şi de aici şi celelalte lucruri”, a spus dirigintele elevei.

Sora mai mare a adolescentei, care îi este şi tutore, a fost anunţată despre această problemă. În urma incidentului, profesorul care a întârziat la ore este anchetat disciplinar de către Inspectoratul Şcolar Judeţean, iar eleva s-a ales cu nota 4 la purtare.