STRIPTEASE la televizor. Oana Zăvoranu şi-a arătat sânii în direct VIDEO

Oana Zăvoranu a fost invitată, marţi seară, la un post de televiziune, unde a prestat un număr de striptease destul de fierbinte, potrivit click.ro. Vedeta a dorit să strângă 20.000 de Like-uri pe Facebook pentru o fotografie sexy cu ea, pentru a-i fi asigurată participarea la "finala asistentelor" de la o emisiune de televiziune.

RomaniaTV.net
20 feb. 2013, 07:55
STRIPTEASE la televizor. Oana Zăvoranu şi-a arătat sânii în direct VIDEO

Când a văzut că fanii virtuali au apreciat fotografia în număr extrem de mare în doar câteva minute, Oana Zăvoranu nu a mai stat pe gânduri şi a spus că, dacă ajunge la 50.000 de voturi, va face striptease. Fanii ei virtuali au votat cu frenezie, iar Oana s-a ţinut de cuvânt, lăsând să i se vadă sânii, în toată splendoarea lor.

După numărul de striptease, Oana a explicat pe Facebook cele întâmplate.

Știam că mă iubiți, iar în această seară (marţi seară – n.r.) mi-ați mai demonstrat-o încă o dată dacă mai era nevoie. Ne-am distrat, ne-am simțit bine, ne-am făcut de cap și am demonstrat că facem SHOW dacă vrem. Sunt o persoană fericită, împlinită, nu mi-e rușine cu nimic din ceea ce am făcut, am știut mereu să îmi asum greșelile, să recunosc dacă sunt fericită sau tristă, dacă sunt bine sau nu, iar în acest moment al vieții mele toate îmi merg din plin, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Știu că mulți dintre cei care mă iubiți vă bucurați pentru mine și asta îmi produce multă, multă plăcere și liniște sufletească. Nu mai bag de mult în seamă frustrații și frustratele care din invidie și plictisul vieții lor anoste și anonime se mai trezesc lătrând pe ici pe colo. Acestora le urez din toată inima ‘poftă bună!’ Mă bucur de tot ce este frumos în viață mea acum și nu mă mai poate atinge nimic din ceea ce eu nu vreau sau nu las să mă atingă. (…)„, a scris Oana pe Facebook.

VEZI VIDEO AICI