STRIPTEASE la TV. Ce spune CNA despre SĂRUTUL LESBI şi MIMAREA SEXULUI ORAL la Dansez pentru tine

Atmosferă extrem de încinsă la ultima ediţie a show-ului "Dansez pentru Tine". Concurenţii s-au dezbrăcat de inhibiţii, dar şi de haine, iar mişcările au fost mai mult decât provocatoare. Practic, pe scenă au avut loc adevărate spectacole de striptease. Roxana Ionescu a fost cea care a lăsat asistenţa cu gura căscată, când la finalul reprezentaţiei s-a sărutat pătimaş cu coregrafa. Pentru prestaţie a primit 10 pe linie.

RomaniaTV.net
24 nov. 2012, 16:36
STRIPTEASE la TV. Ce spune CNA despre SĂRUTUL LESBI şi MIMAREA SEXULUI ORAL la Dansez pentru tine

De departe, dansul Roxanei Ionescu a fost cel mai provocator. Mişcările erotice au fost foarte apreciate de juriu.

Dansul interpretat de Nicoleta Luciu şi partenerul ei a fost în aceeaşi notă ca şi până acum. Incitant. Au terminat dansul mai mult dezbrăcaţi decât îmbrăcaţi.

Şi „bebeluşa” de la cârcotaşi a impresionat. Dansul de striptease al Oanei a luat nota 10.

Consiliului Naţional al Audiovizualului critică însă scenele şi spune că televiziunile noastre prezintă astfel de show-uri provocatoare cel mai mult, în această zonă a Europei.

„Postul este sancționabil pe protecția minorilor pentru că până în ora 23.00 nu pot fi difuzate scene de un anumit tip. Ne vom autosesiza sau mă voi autosesiza și vom vedea care va fi situația, trebuie făcut un raport de monitorizare și apoi discutat în consiliu. E clar că astfel de imagini nu pot fi difuzate până la ora 23.00 indiferent de emisiune, că e vorba de un concurs de dans sau altceva”, a declarat, pentru România TV, Narcisa Iorga, membru CNA.

În ciuda acestui fapt, scenele au fost însă reluate sâmbătă, chiar în miezul zilei.