Stroe: Declaraţiile lui Johannis privind suspendarea din 2012 reprezintă un afront la adresa PNL

Publicat: Marţi, 02 Septembrie 2014 16:26 // Actualizat: Marţi, 02 Septembrie 2014 16:26 // Sursa: romaniatv.net

Deputatul Radu Stroe, vicepreşedinte al Partidului Liberal Reformator (PLR), consideră că declaraţiile preşedintelui liberalilor, Klaus Johannis, cu privire la procedura de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu din 2012 reprezintă un afront adus PNL, transmite Agerpres.

Foto: ziuanews.ro

Radu Stroe susţine că, prin recentele sale apariţii publice, Klaus Johannis şi-a prezentat strategia pentru campania din acest an, care presupune delimitarea de tot ceea ce a însemnat PNL pe scena politică românească. "Este tot mai clar pentru toată lumea care este strategia abordată de Johannis pentru alegerile prezidenţiale din acest an. Deciziile din ultimele luni, dar mai ales ieşirile publice din aceste zile ne arată că Johannis nu dă doi bani pe politica dusă de PNL în ultimii ani, pe demersurile politice pe care partidul le-a avut, la fel cum nu este interesat de doctrina liberală sau de apărarea liberalismului, aşa cum se tot laudă după ce a trecut la PPE. De fapt, strategia domnului Iohannis pentru această campanie este una simplă: delimitare de tot ceea ce a însemnat PNL. Declaraţiile domnului Johannis referitoare la referendumul din 2012 reprezintă un afront adus cetăţenilor care şi-au exprimat punctul de vedere la vot, un afront adus liberalilor din cadrul Partidului Naţional Liberal, care au acţionat în acel moment", precizează Stroe.

El arată că Johannis nu a fost şi nu va fi vreodată un liberal. "El nu are culoare politică, el are numai ţeluri de mărire, fie prim-ministru, fie preşedinte, iar prin acest comportament de afrontare a Partidului Naţional Liberal nu va reuşi să ajungă nici una, nici alta", spune vicepreşedintele PRL.

Stroe susţine că încercarea de a schimba discursul PNL din ultimii trei-patru ani este o ruşine pentru Johannis, care jigneşte "nu numai alegătorii care şi-au exprimat votul, dar şi liberalii care ar trebui să ia atitudine împotriva sa".

"Nu este departe momentul în care membrii Partidului Naţional Liberal vor avea o reacţie împotriva conducerii, pe măsura trădării înfăptuite de către aceasta împotriva intereselor electoratului, a intereselor aleşilor locali ai Partidului Naţional Liberal şi nu în ultimul rând împotriva fiinţei Partidului Naţional Liberal istoric, pe care tocmai se pregătesc să îl arunce în braţele PDL", adaugă el.

Preşedintele PNL, Klaus Johannis, a afirmat luni că USL a pregătit foarte prost în 2012 suspendarea preşedintelui Traian Băsescu din funcţie, arătând că toată procedura a fost inutilă, la limita Constituţiei şi nu trebuia realizată.

"Toată acţiunea a fost la limita Constituţiei şi nu trebuie să confundăm fondul problemei cu forma. Întreaga procedură a fost, după părerea mea, absolut inutilă şi prost inspirată. Nu trebuia făcută nici suspendarea, nici referendumul. Nu a avut nimeni de câştigat de acolo. USL a pregătit-o foarte prost, a informat foarte prost, au făcut nişte paşi care au fost extrem de rapizi şi prost pregătiţi, iar fondul problemei, dacă se votează pentru sau contra la momentul respectiv, a fost discutat în conducerea Forumului German şi s-a hotărât ca domnul Ovidiu Ganţ să voteze pentru suspendare", a declarat, la B1 TV, Johannis.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Klaus Johannis suspendare Radu Stroe Radu Stroe Klaus Johannis
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 sep 02:20
...la procedura de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu din 2012 reprezintă un afront adus PNL, transmite Agerpres. Citește mai departe…

...
02 sep 17:46
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Bit.Do/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://Bit.Do/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://Bit.Do/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://Bit.Do/RoML
02 sep 17:02
...suspendare a preşedintelui Traian Băsescu din 2012 reprezintă un afront adus PNL, transmite Agerpres. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
02 sep 16:39
...liberalilor, Klaus Johannis, cu privire la procedura de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu din 2012 reprezintă un …read more ...
02 sep 16:32
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H