Ministrul Stroe vrea să doteze Poliţia cu Duster-uri prin Programul Rabla VIDEO

Radu Stroe vrea să le cumpăre poliţiştilor autoturisme Dacia Duster. Ministrul Afacerilor Interne intenţionează ca anul viitor să achiziţioneze prin Programul Rabla peste 100 de maşini pentru zonele cu acces dificil.

RomaniaTV.net
24 mai 2013, 14:22
Ministrul Stroe vrea să doteze Poliţia cu Duster-uri prin Programul Rabla VIDEO

„Maşinile, dubele, autoturismele, toate sunt peste suta de mii de kilometri sau mai mult. Pentru anul acesta vom vedea pe Programul Rabla să obţinem circa 100-150 de maşini Duster cu tractiune 4×4 mai ales pentru zone precum Maramureşul, Satu Mare şi alte zone din ţară”, a precizat, vineri, Radu Stroe.

În această lună a intrat în vigoare Programul Rabla 2013. Voucherul de anul acesta va avea o valoare de 1.500 euro, mai mare decât anul trecut, iar la nivel national vor fi distribuite 20 mii astfel de tichete.

În total vor fi eliberate 20.000 de tichete, iar valoarea unui voucher este de 1.500 euro, adică aproximativ 6.500 lei.

O altă noutate a programului Rabla 2013 este ca la achizitionarea unei maşini noi se poate folosi un singur tichet valoric. 17.000 tichete vor fi destinate persoanelor fizice şi juridice, iar restul de 3.000 revin instituţiilor publice.

Voucherele sunt transmisibile, deci pot fi vandute şi vor putea fi folosite la achiziţionarea unei maşini noi, dar numai cate un singur voucher la fiecare automobil.