Structura Centrală a DIICOT a preluat dosarul Caracal

Publicat: Joi, 01 August 2019 11:53 // Actualizat: Joi, 01 August 2019 11:53 // Sursa: romaniatv.net

Structura Centrală a DIICOT a preluat instrumentarea dosarului Caracal, de la serviciul Teritorial Craiova, dată fiind complexitatea cazului şi resursele implicate. Preluarea a fost dispusă, joi, de procurorul-şef al DIICOT.

"Prin ordonanţa din 01.08.2019, procurorul-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate şi Terorism, în temeiul dispoziţiilor art. 17 din O.U.G. nr. 78/2016, modificată şi completată prin Legea nr. 120/2018 şi art. 325 Cod procedură penală,  a dispus preluarea dosarului nr. 203/D/P/2019, înregistrat la Serviciul Teritorial Craiova de către D.I.I.C.O.T – Structura Centrală – Secţia de Combatere a Criminalităţii Organizate", a transmis, joi, DIICOT.

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a apreciat că, ”având în vedere complexitatea cauzei, mediatizarea excesivă a acesteia, precum şi resursele tehnice logistice şi umane necesare aflării adevărului judiciar, preluarea dosarului de la ST Craiova la Structura Centrală a D.I.I.C.O.T. ar contribui la stabilirea corectă a situaţiei de fapt, prin administrarea tuturor probelor necesare şi utile cauzei cu respectarea drepturilor procesuale ale părţilor”.

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a declarat miercuri că, în cazul Caracal nu este neglijată nicio pistă, nicio variantă şi că şi-ar dori, din tot sufletul, ca fetele să fie găsite în viaţă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8378
RON
06 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H