Student de 21 de ani, găsit spânzurat în camera de cămin. Tânărul era în depresie şi lua tratament

Un student în vârstă de 21 de ani s-a spânzurat în camera de cămin a Universităţii "Ştefan cel Mare" din Suceava. Potrivit primelor informaţii, tânărul era în depresie şi lua tratament. El a fost găsit mort de colegul de cameră.

14 iun. 2021, 18:39
Student de 21 de ani, găsit spânzurat în camera de cămin. Tânărul era în depresie şi lua tratament

Student de 21 de ani, găsit spânzurat în camera de cămin. Tragedia s-a petrecut în căminul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Student de 21 de ani, găsit spânzurat în camera de cămin

Citeşte şi Diana Dumitrescu şi Ducu Ion, un divorţ cu scântei, care a adus-o pe actriţă în pragul depresiei: „Am avut un atac de panică foarte urât. Nu puteam să mă opresc din plâns”

Tânărul în vârstă de 21 de ani era student în anul II la Facultatea de Inginerie Electrocă şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul universităţii din Suceava. Acesta a fost găsit mort de colegul său de cameră, luni dimineaţă. În momentul în care a ajuns la cămin, băiatul a găsit uşa camerei blocată. Când a văzut că cel care era colegul său de cameră nu răspunde, tânărul’ a anunţat poliţia.

Oamenii legii l-au găsit pe studentul în vârstă de 21 de ani spânzurat. Potrivit primelor informaţii, acesta se lupta cu depresia şi lua tratament.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Reamintim că la începutul lunii iunie, un alt student de la aceeași facultate a amenițat că se sinucide în timpul unui examen.

Gestul extrem a fost provocat de o criză de anxietate din cauza faptului că nu s-a pregătit pentru examen. Profesorul a reușit într-un sfârșit să-l calmeze pe student, apoi a cerut spijinul paznicului, care a sunat la 112. Autoritățile care au ajuns la Universitatea din Suceava l-au percheziționat pe tânăr.

Studentul a fost transportat la o secție de Psihiatrie dintr-un spital din Suceava pentru tratament deoarece tânărul suferă de depresie și anxietate.

Din cauza stresului provocat de examene, tânărul a avut un moment de panică.

Citeşte şi Gigi Becali: „Această aşa-zisă depresie e lucrarea dracilor care îţi bagă toate mizeriile în cap, pentru păcatele pe care le-ai făcut”. De ce nu mai apare public