Student dispărut fără urmă de şase zile. Familia este disperată şi-l caută peste tot

Un student din Cluj Napoca este dispărut fără urmă. Tânărul este căutat cu de părinţi şi prieteni de 6 zile. Oamenii au sunat disperaţi şi la Poliţie. Băiatul locuia într-un cămin studenţesc şi niciunul dintre colegii lui nu ştie ce s-ar fi putut întâmpla cu el.

RomaniaTV.net
21 mart. 2016, 13:11
Student dispărut fără urmă de şase zile. Familia este disperată şi-l caută peste tot

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, student la Facultatea de Horticultură din Cluj, este dispărut fără urmă de şase zile.  Potrivit România TV, înainte de a dispărea i-a spus unui coleg că vrea să plece undeva departe de civilizaţie. 

Ravas Mihai Cătălin, originar din Turda, trebuia să meargă acasă vineri, 18 martie, însă acesta nu a mai ajuns, moment în care părinții săi au început să își facă griji și au plecat spre Cluj-Napoca pentru a-l căuta.

Familia tânărului spune că în urma unor discuții cu prietenii acestuia au aflat că studentul s-a urcat într-un autocar care oprește în parcarea Billa din Mănăștur, însă nu a spus nimănui unde pleacă.

„Din câte am aflat de la prieteni, ar fi plecat miercuri seara, cu un autocar, la ora 21.00, luat din față de la Billa, dar nu știm în ce direcție”, a declarat un membru al familiei tânărului dispărut pentru stiridecluj.ro.

Mihai și-a închis telefonul, conturile de pe rețelele sociale și și-a vândut laptopul înainte de a pleca, iar părinții nu îl mai pot contacta.

Semnalmentele tânărului:

Înălţime: 1,80-1,85 m; greutate: 70-80 kg; faţă ovală; ochi căprui; păr şaten, lung, ondulat; constituţie astenică;

La data plecării, purta un hanorac roşu cu alb, o vestă neagră, din fâş, cu glugă, pantaloni negri, din fâş, încălţăminte sport şi un rucsac negru.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!