Student la Inginerie, dispărut fără urmă de câteva zile. Băiatul a lăsat un bilet de adio uluitor

Un student in anul IV la Facultatea de Inginerie Electrica a disparut fara urma la sfarsitul iunii iulie. Baiatul a lasat un bilet de adio in care spunea familiei ca vrea sa se sinucida. Inainte de a pleca, tanarul din Galati a luat din casa fratelui sau suma de 13.000 de lei.   

RomaniaTV.net
04 aug. 2015, 08:06
Student la Inginerie, dispărut fără urmă de câteva zile. Băiatul a lăsat un bilet de adio uluitor

Un student de 21 ani, din Galati, a disparut de acasa de la sfarsitul lunii iulie, cand a lasat si un bilet de adio. Se pare ca tanarul, care ar fi avut dependenta fata de jocurile virtuale de noroc, a disparut dupa ce i-a furat fratelui sau 13.000 de lei.

„Ne-a lasat scris si pe un bilet de adio si pe email ca avea de gand sa se sinucida aici in apartament, dar cand a aflat de banii nostri, ai mei si ai sotiei, i-a luat sa se bucure de viata si apoi va comite actul final. A spus sa recuperam banii din vanzarea casei care i-ar fi ramas lui mostenire. Posibil sa fie dependent de poker, nu stiu. El juca virtual. Venea de la facultate, manca si juca„, a declarat fratele studentului, Marius Secan, potrivit stirileprotv.ro.

Politistii il cauta cu disperare acum pe baiat.

Familia nu doreste decat ca Mihai sa se intoarca teafar acasa, nu le pasa de banii luati de tanar. De pe data de 29 iulie, tanarul nu mai are telefonul deschis si nici nu a mai raspuns la emailuri.