Student la Medicină, răzbunare în stil mafiot la Iaşi! A incendiat două maşini după ce s-a certat cu doi prieteni

Răzbunare în stil mafiot la Iași! Un arab, student la medicină, a incendiat două mașini după ce s-a certat cu doi prieteni. Focul s-a extins apoi la alte autoturisme.

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 05:54
Student la Medicină, răzbunare în stil mafiot la Iaşi! A incendiat două maşini după ce s-a certat cu doi prieteni

Totul s-a întâmplat după o petrecere unde mai mulți prieteni arabi s-au luat la ceartă în urma consumului de alcool. Imediat după aceea un tânăr de 24 de ani a mers și a dat foc mașinilor amicilor lui.

Focul s-a extins repede la alte două mașini. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar judecătorii au decis să îl aresteze pentru 30 de zile.

Acum va trebui să plătească și despăgubirile celor patru proprietari ai mașinilor distruse de foc.

Ce spun oamenii legii

„La data de 20 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale Iași, au desfășurat două percheziții domiciliare, pe raza municipiului Iași, în cadrul unui dosar penal de distrugere în formă continuată. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 18 spre 19 septembrie a.c., un tânăr de 24 de ani ar fi incendiat două autoturisme parcate pe raza municipiului Iași, aparținând unor cunoscuți ai acestuia, incendiile extinzându-se, ulterior, la alte două autoturisme. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 20 septembrie a.c., tânărul cercetat pentru distrugere în formă continuată, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Iași. La data de 21 septembrie acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Activitățile au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, potrivit bzi.