Student la medicină, declarat persona NON GRATA în România. Este acuzat de atentat la siguranţa naţională

Publicat: Joi, 19 Martie 2020 10:42 // Actualizat: Joi, 19 Martie 2020 10:42 // Sursa: romaniatv.net

Un sirian stabilit în România, student în anul IV la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București, a fost declarat, zilele trecute, indezirabil, fiind suspectat de legături cu gruparea teroristă ISIS, iar judecătorii de la Curtea de Apel București au decis imediat expulzarea, anunţă spynews.ro.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București au solicitat ca Ibrahim al Faraj Abdul Salam să fie repatriat. De asemenea, procurorii au cerut ca simpatizantul ISIS să fie declarat indezirabil pe teritoriul țării noastre pe o perioadă de zece ani, pentru că a atentat la siguranța națională, însă judecătorii au considerat că perioada de cinci ani este suficientă.

"Admite în parte cererea. Declară ca indezirabil pentru un interval de 5 ani pe pârâtul IBRAHIM ALFARAJ ABDUL SALAM. Dispune ca părăsirea teritoriului României să se facă de îndată. Hotărârea se comunică Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, pârâtului şi Inspectoratului General pentru Imigrări. Executorie. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare, ce se poate depune la Curtea de Apel Bucureşti", au decis, zilele trecute, judecătorii.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ISIS persona non grata student medicină
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8422
RON
25 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H