Student la Teologie reţinut de Poliţie după ce a fost reclamat de mai multe femei că le-ar fi pipăit în plină stradă

Polițiștii de la Secţia 26 din Capitală au reţinut, în data de 3 ianuarie 2022, un tânăr de 25 de ani care fusese reclamat de mai multe femei că le-a pipăit în plină stradă. Acesta şi-a recunoscuta faptele, iar acum cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

04 ian. 2022, 15:03
Student la Teologie reţinut de Poliţie după ce a fost reclamat de mai multe femei că le-ar fi pipăit în plină stradă
Sursa FOTO: Observatornews

Potrivit declaraţiei date în faţa anchetatorilor, tânărul este student la Teologie. În data de 3 ianuarie, în jurul orei 12.45, o femeie de 34 de ani a sesizat, prin apel la 112, faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 4, un bărbat necunoscut a atins-o în zona intimă, după care a fugit, anunţă Poliţia printr-un comunicat.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, care au analizat imaginile analizate de camerele de supraveghere din zonă, reuşind astfel să-l identifice pe bărbat, pe care, ulterior, l-au dus la audieri.

Citeste si Accident cu trei maşini la ieşire din Brăila. Cinci persoane au ajuns la spital GALERIE FOTO

Student la Teologie reţinut pentru că pipăia femei pe stradă

Tânărul  este cercetat și intr-un alt dosar penal tot pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală  fiind suspectat că, la data de 17 noiembrie 2021, tot pe raza sectorului 4, ar fi agresat sexual, în același mod, o altă femeie, de 25 de ani. Şi  victima respectivă a depus plângere, însă dosarul a rămas cu autor necunoscut. Asta până ieri, atunci când bărbatul a agresat o altă femeie.

Cauzele au fost reunite iar cercetările sunt continuate de Secția 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, cu bărbatul în stare de reținere.

Citeste si Ajutor de înmormântare 2022. Cuantumul ajutorului de deces a fost majorat de la 1 ianuarie. Documente necesare pentru obţinerea acestuia