Accident cu trei maşini la ieşire din Brăila. Cinci persoane au ajuns la spital GALERIE FOTO

Un accident în lanţ a avut loc, marţi dimineaţă, la ieşirea din Brăila. Cinci persoane au ajuns la spital, iar maşinile au fost distruse. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

04 ian. 2022, 14:26

Accident cu trei maşini la ieşire din Brăila. În urma impactului, cinci persoane au fost transportate la spital, trei dintre acestea fiind scoase dintre fiare de echipajele de descarcerare.

Accident cu trei maşini la ieşire din Brăila

Accidentul s-a petrecut marţi dimineaţă, pe Șos. Buzăului. La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere, o unitate de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ. Una dintre victime nu era conştientă la sosirea echipajelor medicale.

Din cauza accidentului, traficul pe DN2B a fost întrerupt, circulaţia fiind deviată pe rute alternative. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Citeşte şi Accident cumplit în Bacău. Două persoane au murit pe loc, iar alte două au fost rănite după ce o maşină a intrat într-un cap de pod

Accident în timpul examenului auto. Poliţist rănit grav

Tot în Brăila, un accident grav a avut loc în timpul ce o tânără susţinea examenul auto. Potrivit primelor informaţii, masina-scoala a fost lovita de un autoturism într-o intersecţie din oraş, potrivit debrăila.ro. 

În urm impactului,  polițistul examinator a fost rănit grav. Bărbatul în vârstă de 33 de ani şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Şi o femeie aflată pe bancheta din spate a maşinii şcolii de şoferi a ajuns la spital. Tânăra care susţinea examenul auto a scăpat fără nicio zgârietură.

Citeşte şi Accident înfiorător în Capitală, provocat de o şoferiţă de 75 de ani. Greşeala care era să o coste viaţa

Politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.