A murit pe patul de spital. Medicii nu au mai putut face nimic

O tânără în vârstă de 22 de ani, studentă, a suferit leziuni craniene grave după ce a căzut din turnul Universității Fordham. Aceasta s-a urcat acolo pentru a obține o imagine mai bună cu orașul, pe care să o posteze pe Instagram.

15 apr. 2019, 10:46

Studenta care a căzut din turnul Universității Fordham, a murit, a anunțat duminică noaptea conducerea instituției de învățământ. Sydney Paige Monfries mai avea câteva săptămâni până la absolvirea facultății. „Cu mare tristețe, vă anunț că Sydney Monfries, o studentă în ultimul an la Colegiul Fordham, a murit azi după ce a căzut din turnul cu ceas Keating, la primele ore ale dimineții.

Citeşte şi O femeie din Alba a vrut să devină studentă cu o diplomă de bacalaureat scoasă la imprimantă. Cum a fost descoperită

Suntem cu inima alături de părinții lui Sydney, rudele și prietenii ei. Pierderea lor este inimaginabilă. Nu există cuvinte pentru a descrie pierderea unei tinere promițătoare, cu doar câteva săptămâni înainte de absolvire. Universitatea Fordham îi va conferi postum lui Sydney diploma de licență, care va fi oferită părinților”, a anunțat conducerea Universității Fordham, conform Daily Mail. Studentă la Jurnalism, Sydney Paige Monfries (22 de ani) a luat parte un ritual ținut de studenții în anul terminal al facultății. Aceștia urcă în turnul universității, ating clopotul și fac fotografii de la una dintre ferestre.

Potrivit New York Post, accesul studenților în această zonă este interzis, iar turnul trebuia să fie închis. Sydney și mai mulți prieteni de-ai ei au intrat pe furiș. În momentul în care urca pe scara în spirală, tânăra a alunecat din cauza unor materiale de construcții și a căzut de la peste 40 de metri, lovindu-se puternic în zona capului. Sydney Paige Monfries a fost transportată la un spital din New York. Starea ei este critică.

Sydney a căzut de la peste 12 metri înălțime, din turnul Universității Fordham. Tragedia a avut loc duminică dimineață, la ora 4:00, informează Daily Mail. Poliția din New York a explicat că tânăra din Portland a mers în turn cu prietenii săi. Aceasta a căzut de la mare înălțime în încercarea disperată de a obține o fotografie cât mai bună cu orașul, pentru a o posta pe contul de Instagram.

„Cred că au postat pe Instagram atunci când s-a întâmplat tragedia”, a spus o studentă pe nume Anne. În cădere, Sydney s-a lovit puternic cu capul de pământ, suferind leziuni grave.

Niciunul dintre ceilalți colegi cu care Sydney a fost în turn nu a fost rănit. Universitatea Fordham nu a comentat incidentul. Turnul universității respective este un loc unde studenții nu au voie, existând pedepse disciplinare pentru cei care încalcă regula.