Studenta care a obţinut despăgubiri de un milion de euro de la CNADNR le va primi după o hotărâre irevocabilă

Studenta din Constanţa care a câştigat în instanţă despăgubiri de un milion de euro de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, în urma unui accident rutier, le va putea primi doar după existenţa unei hotărâri judecătoreşti irevocabile, a declarat joi, la Sibiu, Dan Şova, ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine.

31 oct. 2013, 15:48
Studenta care a obţinut despăgubiri de un milion de euro de la CNADNR le va primi după o hotărâre irevocabilă

„Totdeauna vom respecta hotărârile judecătoreşti. În primul rând este o dramă, este o situaţie în care o tânără şi-a pierdut o mână. Nu este nimic de comentat, mai ales dacă accidentul s-a întâmplat şi din vina unui marcaj greşit pus sau inexistent. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa şi bineînţeles că vom respecta hotărârea judecătorească. Bineînţeles că suntem obligaţi, ca orice companie de stat sau orice organ al administraţiei de stat, prin lege, să parcurgem toate etapele procedurale şi la sfârşit, dacă vom avea o hotărâre irevocabilă, o vom respecta, este evident asta”, a declarat Dan Şova, citat de Agerpres.

Tribunalul Bucureşti a obligat CNADNR la plata a 1 milion de euro către Georgiana Elena Ghegeliu, care şi-a pierdut mâna dreaptă într-un accident de circulaţie în 2006.