Studenta criminală de la Medicină, dezbrăcată la pielea goală de o supraveghetoare

Claudiu Şatran, soţul studentei criminale, este foarte supărat după vizita de joi de la penitenciarul Arad unde este închisă soţia sa, Carmen Bejan. El spune că aceasta nu a primit aprobarea pentru camera intimă a penitenciarului şi că au reuşit să se vadă doar la vorbitor. Ba mai mult, Şatran spune că o supraveghetoare de pe secţie i-a aplicat un tratament dur soţiei sale.

RomaniaTV.net
16 aug. 2012, 16:05
Studenta criminală de la Medicină, dezbrăcată la pielea goală de o supraveghetoare

Carmen şi Claudiu Şatran sunt supăraţi că nu se mai pot întalni în camera intimă şi că ei nu i se mai aprobă nimic.

„I-am rugat, numai să o ating, să o pup, nici măcar asta nu mi s-a permis. O supraveghetoare de pe secţie a dezbrăcat-o în pielea goală, pe hol”, a spus Claudiu Şatran.

Soţii Şatran sunt împreuna doar în acte. Ultima vizita intimă le-a fost permisă la începutul lunii aprilie.

„Am aşteptat mult momentul ăsta, nu ne-am văzut de o lună, fiind pe maximă, are dreptul la două vizite, una cu mine şi una cu părinţii ei. E pe maximă siguranţă. A făcut recurs la judecător, a rămas pe maximă şi va ajunge la Judecătoria Arad. A stat atât de mult timp pe închis, nu a făcut probleme şi nu ştim de ce”, a spus soţul studentei criminale.

Soţii Şatran şi-ar mai dori un copil. Carmen Bejan vrea să intenteze încă un proces penitenciarului, pentru a solicita mai multe vizite intime cu soţul ei.

Carmen Şatran, studenta care a omorât şi tranşat un om, împreună cu iubitul ei de atunci, a dat în judecată Administratia Nationala a Penitenciarelor. Ea acuză regimul de detenţie de moartea fetiţei sale.