Studenta criminală de la Medicină, lăsată gravidă de un traficant de droguri

Surse din cadrul penitenciarului au dezvăluit pentru adevarul.ro că tatăl copilului pe care Carmen Bejan, studenta la Medicină care împreună cu iubitul ei l-a tranşat pe Trifu Schroth, este un traficant de droguri. Bărbatul, cu 13 ani mai în vârstă decât ea, va fi eliberat în aprilie.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 19:38
Studenta criminală de la Medicină, lăsată gravidă de un traficant de droguri

Traficantul de droguri este un deţinut condamnat la 10 ani de închisoare pentru trafic de droguri. Acesta ar fi încercat de mai mult timp să o cucerească pe Carmen şi îi trimitea scrisori, dar ea l-a refuzat de fiecare dată, până în momentul în care traficantul i-a spus că dacă rămâne însărcinată şi naşte un copil poate să fie eliberată pentru o perioadă, scriu jurnaliştii adevarul.ro.

Tenatată de acestă posibilitate, Carmen Bejan a acceptat să devină concubina traficantului de droguri şi au primit camera intimă. Acolo au întreţinut relaţii sexuale, iar fosta studentă a rămas însărcinată, fiind acum gravidă în patru luni.cei doi ar fi avut două astfel de întâlniri.

Traficantul, care se eliberează în aprilie, i-ar fi promis că se vor căsători şi când pe perioada întreruperii executării pedepsei vor locui împreună, iar când se întoarce ea în puşcărie, va avea el grijă de copil şi împreună o vor vizita.

Potrivit regulamentului de aplicare a Legii 275/2006, pot beneficia de dreptul la viaţa intimă deţinuţii care îndeplinesc o serie de condiţii, prevăzute în articolelele 43, 44 şi 45 ale actului menţionat. Astfel: Aliniatul „c” al Articolului 44 spune: „Există o relaţie de căsătorie, dovedită prin copie legalizată a certificatului de căsătorie, sau, după caz o relaţie de parteneriat similară relaţiilor stabilite între soţi”.

De asemenea, „Pentru acordarea vizitei intime, partenerii trebuie să fi avut o relaţie similară relaţiilor stabilite între soţi de minimum 6 luni, anterior momentului solicitării vizitei intime. Solicitanţii vor da declaraţie pe propria răspundere din care să rezulte îndeplinirea condiţiei”, se spune în Aliniatul „f”, paragraful 2 al actulului aminitit.