Studentă de 20 de ani, infectată cu COVID, găsită MOARTĂ în camera de cămin. Declaraţii ŞOCANTE făcute de familie

O studentă din Indiana a fost găsită moartă în camera de cămin unde se afla în carantină, după ce a fost testată pozitiv pentru coronavirus.

05 nov. 2020, 10:29
Studentă de 20 de ani, infectată cu COVID, găsită MOARTĂ în camera de cămin. Declaraţii ŞOCANTE făcute de familie

Bethany Nesbitt, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită în camera sa de la căminul Colegiului Grace, din Winona Lake. Într-o declarație publică făcută de conducerea colegiului se arată că moartea tinerei nu a fost cauzată direct de Covid-19, deși virusul a fost un factor agravant.

Medicul legist Tony Ciriello a afirmat în legătură cu moartea lui Bethany: „După o investigație completă și autopsie, cauza decesului a fost considerată naturală din cauza unui embolism pulmonar care nu fusese detectat anterior. Covid a jucat un rol în acest caz, dar moartea ei nu a fost cauzată de Covid„.

Embolia pulmonară este o afecțiune în care una sau mai multe artere din plămâni sunt blocate de un cheag de sânge.

Citeşte şi Actriţa Elvira Deatcu, testată pozitiv cu Covid-19: „Vremurile sunt tulburi, ciudate şi tensionate”

Nesbitt avea astm și a fost dusă de urgență la camera de urgență pe 20 octombrie, după ce a început să aibă simptome de coronavirus. Cu toate acestea, s-a întors în camera sa de cămin după ce starea sa s-a ameliorat.

Într-o declarație făcută în Charlotte Observer, familia sa le-a cerut oamenilor să ia în serios Covid-19. „Vă rog să nu presupuneți că tinerii nu vor fi afectați de acest virus„, transmite familia. „Bethany era atentă şi purta mască de protecţie. Ea respecta şi distanțarea socială. Vă îndemnăm să urmați protocoalele și recomandările oficialilor din domeniul sănătății. Noi ne anulaserăm deja planurile de vacanță încă dinainte ca Bethany să se îmbolnăvească„, au mai spus aceştia.

Bethany Nesbitt era studentă la psihologie în anul III şi studia pentru a deveni un specialist în psihologia copilului.