Studentă la Medicină în Timişoara, găsită moartă de două prietene cu care locuia în acelaşi apartament

Scene dramatice, vineri seara, într-un imobil de pe bulevardul General Ion Dragalina din Timișoara. O tânără a fost găsită moartă de colegele de apartament. Colegele au sunat la 112 după ce au venit acasă și au găsit-o pe tânără, studentă la medicină, inconștientă și cu urme de sânge pe haine.

22 mart. 2024, 22:48
Studentă la Medicină în Timişoara, găsită moartă de două prietene cu care locuia în acelaşi apartament

Studentă moară la Timişoara. Două tinere care locuiau cu o prietenă într-un apartament închiriat pe bulevardul Dragalina, lângă Gara de Nord din Timişoara, s-au întors, vineri după-amiază, de la cursuri, dar au găsit uşa încuiată şi nu au putut intra. Au sunat-o pe prietena lor cu care locuiau, însă aceasta nu a răspuns.

Nicu Covaci, operat de urgență pe creier. În ce stare se află liderul formatiei Phoenix, în vârstă de 76 de ani
În cele din urmă cele două au reuşit să deschidă uşa şi să pătrundă în interiorul apartamentului, iar pe pat, într-una dintre camere şi-au găsit colega moartă, scrie news.ro.

Cele două au sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului au început cercetările, în timp ce cadavrul tinerei a fost preluat de medicii legişti care vor stabili cauza decesului.

Citeşte şi

30.000 de lei, amenda exorbitantă primită de un sibian pentru că a tăiat un tei din faţa casei