Studenta sinucigaşă din Cluj-Napoca suferea de depresie VIDEO

Studenta care s-a spânzurat într-o cameră de cămin din Cluj-Napoca suferea de depresie. Asta susţine o fostă colegă de liceu, care ţinea legătura cu tânăra de 20 de ani. Prietenii studentei din Bistriţa sunt şocaţi şi i-au lăsat mesaje de adio pe contul de Facebook.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 12:38
Studenta sinucigaşă din Cluj-Napoca suferea de depresie VIDEO

Tânăra din Bistriţa avea 20 de ani şi studia la facultatea de teatru. Unii colegi de cămin spun că studenta ar mai fi încercat şi în trecut să-şi ia zilele. De această dată a şi reuşit. Colega ei de cameră a găsit uşa închisă şi muzica dată la maximum. Poliţiştii au spart uşa camerei şi au găsit-o pe studentă fără suflare. Tânăra a lăsat două bilete de adio. Într-unul dintre acesta, Andreea îi cerea iertare celei mai bune prietene.

„Emma, te iubesc. Iartă-mă pentru tot ce ţi-am făcut”, a scris studenta în bilet.

Prietenii şi cunoscuţii studentei nu contenesc cu mesajele de condoleanţe pe reţelele de socializare. Muţi dintre aceştia nu cred nici acum că Andreea a dispărut şi speră ca totul să fie o glumă.

În ianuarie, un alt student al Univeristăţii Babes Bolayi s-a sinucis în camera de cămin. Conducerea universităţii ia acum în calcul posibilitatea deschiderii unui centru de consiliere a studenţilor.

„Se întâmplă foarte des să se arunce ori de la balcon, ori de pe geam şi nu ştiu de ce. Am auzit de foarte multe cazuri”, a declarat o studentă cazată la acelaşi cămin.

Ultima postare a Andreei pe Facebook este de vineri, 30 martie, când scria „Promit că data viitoare voi face greşeli mai bune“.