Studenţii şi profesorii Universităţii „Aurel Vlaicu” Arad, EVACUAŢI din cauza unui incendiu

O clădire a Universităţii "Aurel Vlaicu" Arad, situată în apropierea Primăriei şi în care există şi săli de cursuri, a fost evacuată, miercuri, în urma unui incendiu izbucnit într-un birou aflat la etajul al doilea, fiind afectate de flăcări computere şi mobilier, relatează Mediafax.

08 mai 2013, 09:37
Studenţii şi profesorii Universităţii „Aurel Vlaicu” Arad, EVACUAŢI din cauza unui incendiu

Angajaţii Universităţii de stat „Aurel Vlaicu” din Arad au solicitat intervenţia pompierilor în jurul orei 09.40, după ce au văzut fum dens ieşind dintr-un birou aflat la etajul al doilea al clădirii.

„Se pare că a fost vorba de un scurtcircuit. Intervenţia pompierilor a fost foarte rapidă pentru că noi am sunat imediat. Personalul şi studenţii aflaţi în clădire au fost evacuaţi”, a declarat Lizica Mihuţ, preşedintele Consiliului Academic al universităţii.

Au fost evacuate câteva zeci de persoane, majoritatea studenţi care se aflau la cursuri.

Nu au existat persoane intoxicate cu fum. Flăcările au afectat câteva computere, mese şi mobilier din biroul în care a avut loc incendiul, iar holul a fost afectat doar de fum„, a precizat George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Pompierii spun că, cel mai probabil, a fost vorba despre un scurtcircuit, echipele de intervenţie cercetând şi încăperile învecinate pentru a nu exista pericolul izbucnirii unui alt incenciu.