Studenţii Universităţii din Bucureşti pot sesiza online ABUZURILE DIN FACULTĂŢI

Societatea Studenţilor Universităţii Bucureşti (SSUB) iniţiază campania "Vocea Studentului", care are ca scop reducerea corupţiei din mediul universitar.

04 nov. 2013, 11:57
Studenţii Universităţii din Bucureşti pot sesiza online ABUZURILE DIN FACULTĂŢI

Vrem să ne ocupăm şi să le oferim consultanţă studenţilor cu privire la problemele pe care aceştia le întâlnesc. Deşi multe dintre sesizări sunt corecte şi valide, ele nu trec de forurile de conducere din cauza faptului că nu sunt formulate eficient, iar problema este expusă haotic. Noi vom ajuta studenţii să formuleze cum trebuie o sesizare pentru ca aceasta să aibă efect”, precizează coordonatorul proiectului, Andreea Ferigeanu, potrivit Agerpres.

Pentru a depune sesizări, studenţii vor accesa adresa oficială a organizaţiei www.ssub.ro şi vor apăsa pe bannerul „Vocea Studentului„. Acolo vor avea de completat câmpurile – nume şi prenume, facultatea, număr de telefon, email şi descrierea abuzului.

SSUB, asociaţie care activează în cadrul Universităţii din Bucureşti, a rezolvat de-a lungul timpului mai multe probleme pe care studenţii le întâlnesc frecvent în mediul universitar.

„Suntem conştienţi că pe această cale dăm o mare mână de ajutor celor din conducerea Universităţii din Bucureşti. Ne dorim cu toţii un mediu universitar curat, fără corupţie, discriminări şi abuzuri. Niciodată nu ne vom da la o parte când vine vorba de ajutorul dat studenţilor şi membrilor noştri„, subliniază George Velcea, preşedintele SSUB, citat în comunicat.

Echipa care se va ocupa de sesizările depuse de studenţi va răspunde la orice problemă în termen de 24 de ore.

CITEŞTE ŞI: O nouă facultate de stat va funcţiona în Vâlcea