Studentul dispărut a fost găsit spânzurat: 10.000 de oameni îl căutau pe Facebook

Un tânăr sibian care studia la Cluj a fost găsit spânzurat în zona lacului Tarnița din județul Cluj. Familia sa este în șoc, mai ales că de câteva zile îl căutau disperați, iar apelul mamei sale fusese distribuit de peste 10.000 de persoane pe rețeaua de socializare Facebook.

18 nov. 2015, 13:31
Studentul dispărut a fost găsit spânzurat: 10.000 de oameni îl căutau pe Facebook

Potrivit anunțului postat de mama tânărului pe Facebook, Sebastian a plecat cu o mașină VW Touareg din căminul 16 din campusul Hasdeu și nu s-a mai întors. Dispariția acestuia a fost sesizată și la Poliție în Cluj, iar oamenii legii au început cercetările.

Din nefericire, veștile pe care polițiștii clujeni le-au avut pentru familia lui Sebastian au fost cele mai teribile. „La data de 15 noiembrie a fost sesizată de către părinți dispariția unui tânăr de 19 ani student în Cluj-Napoca. În urma verificărilor efectuate, la data de 16 noiembrie a fost găsit trupul acestuia pe un drum forestier din comuna Gilău. Decesul ar fi survenit prin spânzurare. Trupul său a fost transportat la IML pentru necropsie și stabilirea exactă a cauzelor decesului”, au declarat pentru Vocea Transilvaniei reprezentanții IPJ Cluj.

Potrivit acestora, mașina tânărului se afla de asemenea în apropierea zonei unde Sebastian a fost găsit. „Copilul meu nu mai e, s-a dus la îngeri. Dumnezeu mi-a luat doi copii, prețuiți-vă copiii cât îi aveți, iar cine nu are să nu-și dorească să nu știe vreodată ce înseamnă suferința îngrozitoare”, a fost mesajul cutremurător postat de mama tânărului după aflarea veștilor.

Potrivit unor surse, tatăl studentului a venit la Cluj pentru a face demersurile necesare după decesul acestuia.