Studiu: nudismul e cea mai bună haină de piele

Potrivit unui studiu britanic comandat de producătorul de balsam pentru textile Comfort Pure, nudiştii sunt mult mai atenţi atât cu starea de sănătate a pielii lor cât şi cu calitatea hainelor care intră în contact direct cu ea.

RomaniaTV.net
26 oct. 2011, 13:22
Studiu: nudismul e cea mai bună haină de piele

45% dintre nudişti folosesc zilnic creme protectoare  împotriva radiaţiilor solare şi 82% îşi verifică regulat starea de sănătate a pielii. Andrew Weltch, unul dintre nudiştii intervievaţi în studiu declară: „ În ciuda unor idei preconcepute, un nudist poartă haine în majoritatea timpului. Tocmai de aceea avem grijă să purtăm haine produse din fibre naturale, plăcute la atingerea cu pielea şi folosim la spălat balsamuri de calitate. Pielea trebuie să se simtă bine şi să arate bine indiferent dacă e acoperită sau nu.”

Nudiştii declară că se simt bine în propriul corp într-o mult mai mare proporţie decât ceilalţi oameni. 54% dintre ei au această senzaţie în vreme ce numai 10% dintre non-nudişti declară aşa ceva. Mai mult, majoritatea nudiştilor spun că stilul lor de viaţă îi ajută să se simtă mai fericiţi şi să se integreze mai uşor în societate.