Studiu: Vitamina minune pentru creşterea potenţei

Dintotdeauna bărbaţii au fost interesaţi de creşterea potenţei sexuale astfel încât nu s-au dat în lături de la a încerca diferite metode. Din fericire, s-a descoperit pastila albastră, iar problema creşterii potenţei pare a se fi rezolvat.

09 nov. 2014, 20:55
Studiu: Vitamina minune pentru creşterea potenţei

Cercetătorii n-au stat degeaba şi au descoperit şi alte metode de creştere a potenţei sexuale, în afară de Viagra: vitamina B3 (niacina), care se găseşte în pieptul de pui, în grâu sau în peste, pentru a enumera doar câteva alimente, poate ajută la depăşirea problemelor legate de disfuncţiile erectile, mai ales în cazul în care aveţi colesterolul ridicat.

Potrivit studiului publicat recent in Jurnalul de Medicina Sexuala, vitamina B3 ajuta organismul sa proceseze grasimile, ceea ce reduce colesterolul. In plus, niacina imbunatateste circulatia sangelui prin dilatarea vaselor de sange. Iar o circulatie a sangelui imbunatatita inseamna si o erectie imbunatatita.

Echipa condusa de medicul Chi-Fai Ng a administrat unor barbati care prezentau un nivel ridicat al coresterolului niacina si placebo timp de 12 saptamani. Barbatii care au luat vitamina B3 au declarat ca si-au putut mentine erectia in timpul partidelor de sex dupa 12 saptamani comparativ cu cei carora le-au fost administrate doar placebo. Iar in cazul barbatilor cu disfunctii erectile severe s-au observat imbunatatiri chiar si mai mari.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO