Sturzu: Tinerii miniştri propuşi de Victor Ponta vor aduce un suflu nou Guvernului

Președintele TSD, deputatul Mihai Sturzu, susține decizia premierului Victor Ponta de a promova în guvern miniștri tineri și că această schimbare este una binevenită, deoarece aceștia vor aduce un plus Executivului și vor veni cu o viziune modernă de a conduce instituțiile în fruntea cărora au fost propuși.

RomaniaTV.net
04 mart. 2014, 12:18
Sturzu: Tinerii miniştri propuşi de Victor Ponta vor aduce un suflu nou Guvernului

„Ca tânăr politician și președinte al TSD, mă bucur să văd că premierul Victor Ponta promovează tineri în funcții cheie ale guvernului. Răzvan Nicolescu, Ioana Petrescu, Florin Jianu și Gabriela Szabo sunt patru tineri care au performat în domeniile lor, sunt profesioniști și aduc un suflu nou Executivului.

Vorbim de atât de mult timp de înnoirea clasei politice și iată că în sfârșit România are această șansă, aceea de a avea un guvern tânăr, cu o medie de vârstă de 44 de ani, care să vină cu o viziune modernă, nepătată de ceea ce a însemnat politica românească în ultimii 24 de ani. Este o șansă de care trebuie să profităm și sunt convins că noii miniștri nu vor dezamăgi”, consideră Mihai Sturzu.